Lov na tartufe

Lov na tartufe spoj je hedonizma, vrhunske gastronomije, ljubavi prema prirodi i zdravom životu. Zamišljen je kao cjelodnevni izlet u prirodi i to prema sljedećem rasporedu:
-doručak na Imanju Pijevci izmedju 10 i 11h-
Doručak je spremljen od delicija lokalnih Opg-ova, od izvrsnog domaćeg kruha, nekoliko vrsta sireva, namaza , muffina , domaćeg čaja i zdravih sokova.


Nakon okrepljujućeg doručka kreće se u šumu u lov na Varaždinski crni tartuf. Lov je organiziran i vođen dvojicom profesionalnih tartufara i posebno istreniranog psa, tragača tartufa.
Kada se pronadje odredjena količina tih vrijednih podzemnih gljiva ( to moze potrajati do 2, 2i pol sata), povratak je na Imanje Pijevci.


Tu naše goste-lovce, čeka postavljen stol za ručak. Vrhunski chefovi sa svojim pomoćnicima iznijeti će 5 slijedova posebno spremljenih delicija od i sa tartufima. Hladno i toplo predjelo, juha, glavno jelo i desert, svaki slijed popraćen je posebno odabranom vrstom vina, koje se aromom izvrsno sljubljuje sa svakim od jela. Vina su ekološka, od lokalnog domaćeg proizvođača nagrađivanog prestižnim nagradama poput Decantera i drugih nagrada za kvalitetu.


Nakon ručka i ugodnog druženja u harmoničnom ambijentu Barnhouse Pijevci, gosti mogu uživati u našem Bio SPA, a ovisno o godišnjem dobu i u kupanju u vanjskom bazenu. 


Prije završetka, na izlozbenom pultu mogu se kupiti svi domaći specijaliteti i namirnice nasih Opg-ova koje su gosti kroz cijeli da kušali.
Od namaza, bučinog ulja, mješavina za kruh, tartufa, čaja, sokova, ulovljenih tartufa do bio kozmetike naše vlastite proizvodnje.


Cijena izleta je 1.000 kn po osobi i predviđen je za grupe do 14 osoba .